Yandakwerken

plaatsen-van-dakisolatie-op-plat-dak

Specialist in het plaatsen van dakisolatie.

Bij Yan Dakwerken begrijpen we het belang van een goed geïsoleerd dak. Of het nu gaat om een plat dak of een hellend dak, dakisolatie is essentieel voor een comfortabel en energiezuinig huis. Ontdek hoe onze expertise in het plaatsen van dakisolatie uw leefomgeving kan transformeren.

Dakisolatie is energiebesparend.

Dakisolatie zorgt voor een effectieve barrière tegen warmteverlies in de winter en houdt de warmte buiten in de zomer, wat resulteert in aanzienlijke energiebesparing.

Dakisolatie zorgt voor meer comfort in uw woning

Een goed geïsoleerd dak draagt bij aan een constante en comfortabele binnentemperatuur. Het voorkomt koude plekken in de winter en overmatige hitte in de zomer, waardoor de leefomgeving aangenamer wordt.

Bescherming tegen Vochtschade

Het minimaliseert condensatie en voorkomt daarmee schimmelvorming en houtrot, wat de levensduur van het dak en de structuur van het huis verlengt.

Ontdek de voordelen van dakisolatie.

dakisolatie plaatsen door yandakwerken

De reviews van klanten spreken boekdelen.

Zeer tevreden over dit bedrijf email gestuurd voor kleine reparatie zelfde dag afspraak gemaakt Op de dag van de afspraak langs geweest om te kijken en onmiddelijk reparatie uitgevoerd proper werk geleverd dikke merci

Eliane Via Google reviews

Stipte professionele afwerking aan een zeer schappelijke prijs. Absoluut een aanrader!!

Dirk Clarysse Via Google reviews

Eerlijk, professioneel en doet wat hij belooft en vooral in een korte tijdspanne! , https://be.revieweuro.com/west-flanders/yan-dakwerken-1882974

Steven Via Google reviews

Mail gestuurd, zelfde dag telefoontje voor afspraak plaatsbezoek. Enkele dagen erna offerte gekregen. Datum voorgesteld om werk uit te voeren en is stipt op tijd uitgevoerd geweest. Uitstekend vakmanschap, goede materialen, vriendelijke en beleefde man. 100% aan te raden om mee te werken.

F.P. Via Google reviews

Waarom Kiezen voor Yan Dakwerken?

Ervaring in het plaatsen van dakisolatie:

Met vele jaren ervaring in dakwerken en goed opgeleid personeel, is Yan Dakwerken uw ervaren partner voor het plaatsen van uw dakisolatie.

Kwaliteit verzekerd:

Bij Yan Dakwerken staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij streven naar duurzame resultaten en betrouwbare dienstverlening voor al uw dakprojecten.

Wij plaatsen dakisolatie op platte en hellende daken.

Platte Daken: Voor platte daken bieden we isolatieoplossingen die zowel thermisch als geluidsisolerend zijn. Yan Dakwerken kiest de juiste isolatiematerialen en technieken voor optimale prestaties.

Hellende Daken: Voor hellende daken bieden we diverse isolatiemogelijkheden die passen bij uw specifieke behoeften. Van minerale wol tot isolatieplaten, wij leveren maatwerk voor een effectieve isolatie.

dakisolatie plaatsen (2)

We zijn trots op al onze projecten

Uw dak isoleren voor het plaatsen van EPDM?

Yan Dakwerken biedt professionele diensten voor het isoleren en plaatsen van EPDM op platte daken. Onze vakmensen hebben expertise in het volledige proces, van isolatie tot de nauwkeurige plaatsing van EPDM, om ervoor te zorgen dat uw dak de beste bescherming en prestaties biedt.

Investeer vandaag nog in het isoleren van uw dak en geniet van de voordelen van een energiezuinige, comfortabele leefomgeving met een duurzaam EPDM-dak. Neem contact op met Yan Dakwerken voor persoonlijk advies en een offerte op maat voor uw project.

Nog vragen rond het plaatsen van dakisolatie?

Yan Dakwerken verzorgt aanleg, herstel en onderhoud van platte daken in zowel roofing als EPDM met gegarandeerde kwaliteit.

Ja, een goed geïsoleerd dak draagt bij aan de energie-efficiëntie en waarde van uw woning. Het kan een positief effect hebben op de verkoopbaarheid en de vastgoedwaarde.

 • Energiebesparing:

  • Dakisolatie zorgt voor een effectieve barrière tegen warmteverlies in de winter en houdt de warmte buiten in de zomer, wat resulteert in aanzienlijke energiebesparing. Een goed geïsoleerd dak vermindert de afhankelijkheid van verwarmings- en koelsystemen, waardoor de energiekosten dalen.
 • Comfortverbetering:

  • Een goed geïsoleerd dak draagt bij aan een constante en comfortabele binnentemperatuur. Het voorkomt koude plekken in de winter en overmatige hitte in de zomer, waardoor de leefomgeving aangenamer wordt.
 • Geluidsisolatie:

  • Dakisolatie heeft niet alleen thermische voordelen, maar kan ook geluidsisolerende eigenschappen hebben. Het dempt geluidsoverlast van buitenaf, zoals regen, wind of verkeer, waardoor een rustigere en meer ontspannen woonomgeving ontstaat.
 • Milieuvriendelijkheid:

  • Door het verminderen van energieverbruik draagt dakisolatie bij aan een verminderde CO2-uitstoot en is het dus een milieuvriendelijke keuze. Het helpt bij het verminderen van de ecologische impact van een woning.
 • Waardevermeerdering van het Vastgoed:

  • Een goed geïsoleerd dak verhoogt de energie-efficiëntie en draagt bij aan de waarde van het vastgoed. Potentiële kopers zijn vaak bereid meer te betalen voor een woning met een energiezuinig en goed geïsoleerd dak.
 • Bescherming tegen Vochtschade:

  • Dakisolatie beschermt niet alleen tegen temperatuurschommelingen, maar helpt ook vochtschade te voorkomen. Het minimaliseert condensatie en voorkomt daarmee schimmelvorming en houtrot, wat de levensduur van het dak en de structuur van het huis verlengt.

Het plaatsen van dakisolatie vereist expertise om optimale resultaten te bereiken. Yan Dakwerken adviseert het inschakelen van professionele diensten voor een effectieve en duurzame isolatie.

Voor contact met Yan Dakwerken kunt u terecht op onze contacpagina of neem direct telefonisch contact op voor persoonlijk advies.

Snel hulp nodig met uw dakwerken?

Bel ons op:

056 19 62 39