Yan Dakwerken plaatst en herstelt platte daken in roofing en EPDM.

Platte daken

Herstel en aanleg van platte daken.

Bij Yan Dakwerken zijn we uw betrouwbare partner voor de aanleg en herstelling van platte daken. Met onze jarenlange ervaring en expertise bieden we hoogwaardige oplossingen, zowel in roofing als EPDM. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, wij zorgen voor duurzame en waterdichte platte daken die voldoen aan de hoogste normen.

Onze expertise waarborgt een waterdichte oplossing voor uw dak

Kies voor duurzaamheid met de aanleg van platte daken in EPDM

Heeft u hulp nodig met Roofing of EPDM?

Bij Yan Dakwerken verwelkomen we u als dé expert in de aanleg en herstelling van platte daken met roofing en EPDM. Met een indrukwekkende staat van dienst en een team van ervaren vakmensen, bieden wij hoogwaardige oplossingen voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

yandakwerken plaats en renoveert daken in roofing

Platte daken in roofing

Perfecte aanleg en herstel van platte daken in roofing. Vertrouw op Yan Dakwerken.

yandakwerken plaats en renoveert daken in epdm

Platte daken in EPDM

Duurzame aanleg en herstel van platte daken in EPDM. 

offerte aanvragen yan dakwerken

Offerte op maat?

Geef ons een seintje en we komen ter plaatse voor een offerte op maat.

Wij plaatsen onze klanten steeds centraal.

Zeer tevreden over dit bedrijf email gestuurd voor kleine reparatie zelfde dag afspraak gemaakt Op de dag van de afspraak langs geweest om te kijken en onmiddelijk reparatie uitgevoerd proper werk geleverd dikke merci
Eliane
Via Google reviews
Mail gestuurd, zelfde dag telefoontje voor afspraak plaatsbezoek. Enkele dagen erna offerte gekregen. Datum voorgesteld om werk uit te voeren en is stipt op tijd uitgevoerd geweest. Uitstekend vakmanschap, goede materialen, vriendelijke en beleefde man. 100% aan te raden om mee te werken.
F. P.
Via Google reviews
Stipte professionele afwerking aan een zeer schappelijke prijs. Absoluut een aanrader!!
Dirk Clarysse
Via Google reviews

Yan Dakwerken

yan dakwerken camionette

WAT KAN YAN DAKWERKEN VOOR U BETEKENEN?

Het bedrijf kan u van dienst zijn met het plaatsen van platte daken. Voor een optimale kwaliteit ervan maakt deze vakman gebruik van roofing of EPDM. Roofing plaatsen is een kunst op zich en is een ideale manier om uw woning te beschermen tegen extreme weersomstandigheden. EPDM is een duurzame oplossing. Het materiaal is gemaakt van rubber en gaat heel wat jaren mee. Indien gewenst kan er ook meteen dakisolatie aangebracht worden. Daarnaast kan u ook voor het plaatsen van hellende daken en dakherstellingen bij deze zaak terecht. Tot slot kan deze firma u ook van dienst zijn om uw lichtkoepel te vervangen. Het bedrijf beschikt hiervoor over nieuwe systemen die koudebruggen voorkomen. Alle werken worden met oog voor detail uitgevoerd en u kan rekenen op een sublieme afwerking van de werkzaamheden. Dat alles combineert de zaakvoerder met een klantvriendelijk aanpak.

Yan Dakwerken verzorgt aanleg, herstel en onderhoud van platte daken in zowel roofing als EPDM met gegarandeerde kwaliteit.

Yan Dakwerken voert dakrenovaties en herstellingen uit met aandacht voor duurzaamheid en hoogwaardige materialen.

Met een indrukwekkende staat van dienst en goed opgeleid personeel is Yan Dakwerken dé betrouwbare keuze voor dakwerken in Wevelgem en omstreken.

Voor contact met Yan Dakwerken kunt u terecht op onze contacpagina of neem direct telefonisch contact op voor persoonlijk advies.

Snel hulp nodig met uw dakwerken?

Bel ons op:

056 19 62 39